Restaurangmaskiner och tillbehör


Gastroshop har köksutrustning som du behöver för att starta eller fortsätta utveckla din restaurang eller bar. Med en passion för att du som kund hos oss ska få den bästa kvalitet av varor till ett riktigt bra pris.

Har du en pizzeria kanske du behöver en exponeringskyl som du kan ställa antingen läsk eller ha dina kebabsåser i. En exponeringskyl är som ett kylskåp med glasdörr. Det kanske också skulle vara bra med en bänkdiskmaskin med högsta kvalitet och som är riktigt snabb så du slipper handdiska och sparar mera tid till kunderna.  

Har du ett café eller konditori kanske du behöver en konditorimonter att ställa alla godsaker. Eller vill du kanske göra goda mumsiga kakor till ditt konditori så kan en chokladmaskin vara helt perfekt för dig som vill göra goda kakor med choklad.

Varför är köksutrustningen och restaurang maskinerna mycket dyrare till restaurang än vanliga utrustningen hemma? 

Det är för att utrustningen som du använder hemma kanske du använder 1 gång om dagen och den utrustningen skulle inte klara av att stå igång hela tiden och arbeta för fullt mot var en restaurangutrustning skulle det efter som dem är byggda för att klara av stressiga dagar och att arbeta för fullt utan paus. Restaurang utrustningen är ju oftast större än det man har hemma för att man ska kunna göra mat till många 100 tals personer på en dag.     

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smart lösning för elbilsladdning

Husvagnar och husbilar till bra priser

Samiska smycken gjorda med material från naturen