Husvagnar och husbilar till bra priser


Sehammars har 15% rabatt på husbilar och husvagnar som både är begagnade och nya. Sehammars är Smålands största återförsäljare av tyska husbilar och husvagnar från Weinsberg, Knaus och Malibu samt italienska husbilar från CI och husvagnar från Tabbert, Knaus, T@B och Weinsberg.
Genom våra år som storföretagare har vi levererat mer än 10 000 fritidsfordon till mycket nöjda kunder. Våran tanke med Sehammars har varit att genom åren ska vi leverera mer än vad kunden förväntar sig att få och att ha marknadens bästa service och eftermarknadsvård.

När du köper en husvagn eller husbil hos oss kan du vara väldigt trygg och säker med att du alltid kan komma tillbaka till oss för rådgivning eller hjälp och att just det du köpt är i den kvalitet som vi berättar för er.

Vi strävar efter att du som kund hos oss ska alltid känna att du kan komma tillbaka och få hjälp om du har problem eller har några frågor.

När du ska på semester så kan det vara svårt att komma på vad för campingutrustning och tillbehör du bör ha med dig. Hos Sehammars hjälper vi dig att hitta den perfekta utrustningen för din semester. 

I vår butik i Kalmar hittar du brett sortimen av våran utrustning, tillbehör, reservdelar, husvagnar och husbilar även nytt som begagnat när det gäller husvagnar och husbilar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Smart lösning för elbilsladdning

Samiska smycken gjorda med material från naturen